9 lut 2019 | 8:00 - 9:30 (2) | Podstawy biochemii | Dietetyka i planowanie żywienia 2018 POD | dr Agnieszka Tomaszewska | 624 - p. pielęgniarstwa A | (brak wartości) | oceń zajęcia |
9 lut 2019 | 9:45 - 11:15 (2) | Podstawy biochemii | Dietetyka i planowanie żywienia 2018 POD | dr Agnieszka Tomaszewska | 624 - p. pielęgniarstwa A | (brak wartości) | oceń zajęcia |
9 lut 2019 | 11:30 - 13:00 (2) | Technologia produkcji potraw | Dietetyka i planowanie żywienia 2018 POD | dr inż. Anna Wrzochal | 327 A | (brak wartości) | oceń zajęcia |
9 lut 2019 | 13:15 - 14:45 (2) | Technologia produkcji potraw | Dietetyka i planowanie żywienia 2018 POD | dr inż. Anna Wrzochal | 327 A | (brak wartości) | oceń zajęcia |
9 lut 2019 | 14:45 - 16:15 (2) | Anatomia i fizjologia | Dietetyka i planowanie żywienia 2018 POD | dr n. med. Monika Włosowicz | 327 A | (brak wartości) | oceń zajęcia |